U fokusu

Za Vas govore

Turizam

д
Petаk, 24 April, 2015 - 18:35

Beograd će ove godine prvi put biti domaćin manifestacije „Dani jorgovana“, koja se tradicionalno održava u Kraljevu. Ove godine obeleževa se i poseban jubilej 765 godina od braka Jelene Anžujske i kralja Uroša I, što je na određeni način i...

Ekologija

Sredа, 22 April, 2015 - 16:19

Međunarodni Dan planete Zemlje obeležava se je širom Srbije različitim manifestacijama u cilju skretanja pažnje na značaj očuvanja prirode. Zato je Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine pozvalo građane da ličnim angažovanjem na...

Preporučujemo emisije

Korak bliže biznisu

k                                 

utorkom od 12.00 do 12.30

Izdvajamo iz ovonedeljne emisije: Mala i srednja preduzeća čine više od  90 odsto srpske privrede i zbog toga će u narednom periodu biti preduzete mere, koje imaju za cilj da pomognu njihov razvoj. Strategijom razvoja malih i srednjih preduzeća predviđeno je da se u tom sektoru do 2020. godine otvori oko 180 hiljada novih radnih mesta.

 

Turizam

n                     

četvrtkom od 13.00 do 13.30

U emisiji govorimo o „Samitu prestonica“, koji je u Beogradu okupio 13 gradonačelnika glavnih gradova zemalja centralne i jugoistočne Evrope, visoke predstavnike Evropske komisije i Evropskog parlamenta, a biće reči i o turističkim potencijalima Brezovice, Tare i Bajine Bašte.

Ekologija

e                       

četvrtkom od 13.30 do 14.00

Tema ovonedeljne emisije je akcija „Sat za našu planetu“ , o kojoj smo razgovarali sa Aleksandrom Stamenković iz srpskog ogranka Svetskog fonda za prirodu (WWF). Pored toga, govorimo i o upravljanju otpadom.

 

crssri