U fokusu

Za Vas govore

Turizam

Subotа, 23 Maj, 2015 - 11:23

Predstavljanje “Er Srbije“ na svetskoj univerzalnoj izložbi “Ekspo Milano 2015“ izazvalo je veliku pažnju brojnih stranih posetilaca, koji su se naročito interesovali za ketering, bogat tradicionalnim srpskim jelima.

Ekologija

z
Utorаk, 12 Maj, 2015 - 14:09

Zaštićena prirodna dobra u Srbiji obuhvataju šest odsto teritorije pod zaštitom, a cilj je da se u narednom periodu njihov broj se poveća. To nije samo evropski i svetski standard, već i vitalni nacionalni interes.

Preporučujemo emisije

Korak bliže biznisu

k                                 

utorkom od 12.00 do 12.30

Izdvajamo iz ovonedeljne emisijeMisija MMF-a boravi u Beogradu povodom prve revizije aranžmana iz predostrožnosti i u narednih desetak dana biće analizirani rezultati sprovođenja mera fiskalne konsolidacije i strukturnih reformi. U Vladi očekuju pozitivnu ocenu, pogotovo što je deficit u budžetu upola manji od planiranog.

Turizam

n                     

četvrtkom od 13.00 do 13.30

U ovom izdanju emisije o turizmu čućete zašto Zlatibor privlači ruske turiste, zbog čega je Vrnjačka Banja rekorder banjskog turizma, na kojim rekama je turistima ponuđen adrenalinski izazov u vidu raftinga, kao i impresije o Beogradu urednika renomiranog britanskog časopisa „Buying Business Travel“ 

Ekologija

e                       

četvrtkom od 13.30 do 14.00

Klimatske promene kao realnost u Srbiji i EU – izazovi, odgovori, mogućnosti. Da li su klimatske promene jedan od najvećih globalnih društvenih, ekonomskih i ekoloških problema. Koje su posledice klimatskih promena i šta Srbija preduzima u vezi sa ovim problemom. Koje su direktive Evropskog parlamenta u borbi sa klimatskim promenama. Ovo su pitanja na koja pokušavamo da odgovorimo.

 

crssri