U fokusu

Za Vas govore

Turizam

Nedeljа, 23 November, 2014 - 11:29

Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, šesti po redu, ove godine se održava od 27. do 29. novembra. I ove godine na sajmu će se okupiti veliki broj izlagača, posebno predstavnika seoskog, rečnog i lovnog turizma, a za...

Ekologija

Četvrtаk, 20 November, 2014 - 13:31

Ministarstvo energetike je svesno činjenice da smo energetski zavisna država, koja uvozi 30 odsto energije za sopstvene potrebe i koja tu energiju neracionalno troši, rekao je Miloš Banjac otvarajući Biznis konferenciju „Finansiranje projekata...

Preporučujemo emisije

Korak bliže biznisu

k                                 

utorkom od 12.00 do 12.30

Izdvajamo iz ovonedeljne emisije: Na pragu zimske sezone Srbija užurbano sanira katastrofalne posledice majskih poplava. U rezultate se prošlog vikenda uverio premijer Aleksandar Vučić, obilazeći Obrenovac i Rudarski basen Kolubara.

Turizam

n                     

četvrtkom od 13.00 do 13.30

U emisiji pričamo o otvaranju Resursnog centra fruškogorsko-dunavskog regiona koji će biti pokretač budućih inicijativa u ovom delu Srbije, kada je reč o razvoju turizma. Resursni centar je deo projekta koji se finansira sredstvima Austrijske razvojne agencije i Evropske unije.

Ekologija

e                       

četvrtkom od 13.30 do 14.00

Izdvajamo iz ovonedeljne emisije: U ovonedeljnoj emisiji govorimo o učešću Ministarstva poljoprivrede i životne sredine u bilateralnom skriningu u Briselu za poglavlje 27- o životnoj sredini. Teme su i potreba Srbije za novim Fondom za ekologiju i Zakonom o rudarstvu i geološkim istraživanjima.

 

crssri